Apa yang korang akan lakukan bila dah terlalu bosan buat benda yang sama setiap hari ? Tidur ? Makan ? Ataupun main game ?

Macam aku yang memang kerap menghadap laptop memang akan cari game dekat solitaire.org bagi menghilangkan rasa bosan dan mengantuk. Lagipun bermain game ni sebenarnya boleh membantu otak bergerak dengan lebih cergas dan pantas.

Dan game pilihan aku pula mestilah game yang tidak terlalu susah dan tidak juga terlalu senang. Kalau susah sangat nanti aku yang stress dan kalau senang sangat pulak aku yang bosan.

1 Platform Lebih 100 Game

So mana nak jumpa game yang ada pelbagai pilihan dan peringkat semua tu ? Jawapan aku ada di solitaire.org

Once aku bukak website ni terus teringat zaman kanak-kanak aku yang memang gemar dengan permainan solitaire classic dekat desktop dulu. Rasa bijak jer bila dapat selesaikan semua kad yang ada. Tapi bukan itu yang aku nak cerita.

Dalam solitaire.org ni aku terjumpa game yang paling aku suka iaitu cari barang tersembunyi ataupun game Hidden Object. Seperti yang aku cakap kat atas tu yang aku suka game yang ada level. Dan yang paling aku suka main game dekat sini sebab tak akan ada iklan.

solitaire.org hilangkan rasa bosan

Kalau kat paltform lain memang iklan sahaja yang keluar kat setiap level tak putus-putus. Elok-elok nak hilangkan stress jadi bertambah stress. Sebab tu aku sekarang main game dekat solitaire.org sahaja.

Ada banyak kategori game korang boleh main dekat situ. Dalam setiap kategori pulak ada beberapa lagi pilihan. Dalam setiap pilihan pulak ada banyak scene, maka memang non stop aku main. Hahahaha.

hidden object game

main game dekat solitaire.org

Jadikan solitaire.org Sebagai Family Game

Bestkan , grafik pun cantik jer. Lepas dah puas main baru boleh sambung buat kerja dengan tenang.

Bagi aku main game ni bukan setakat boleh main sorang-sorang tapi boleh jer kalau bermain bersama keluarga. Aku sendiri pun main game Hidden Object ni dengan anak aku.

Jadi janganlah ingat orang main game ni benda sia-sia. Kadang benda-benda macam nilah yang boleh merapatkan hubungan sesama ahli keluarga. Apapun yang kita lakukan mestilah secara sederhana dan

So gais, selamat mencuba.

Categorized in: