Pernah tak korang terlajak tak bangun sahur atau masa nak sahur nasi yang ditenggek waktu malam rupanya masih tak masak lagi gara-gara terlupa tekan cook.

Benda ni berlaku pada aku masa Ramadhan ke 3 , elok jer semua lauk aku dah hidang , satu juga air Lazz Choco + Lazzcafe pun dah standby. sekali angkat tutup periuk nasi , rupanya nasi tak masak. Waktu tu jam dah dekat 5:10 memang tak sempat masaklah jawabnya.

Tapi aku tenggek jugaklah nasi tu dalam periuk Noxxa , cuma sempat tak sempat jer nasi tu tanak sebelum azan. Dalam pada menunggu tu nak tak nak kena juga kejut anak-anak untuk sahur.

Aku memang dah siap bancuh susu Lazz kambing sebab aku tahu khasiatnya. Paling-paling walaupun tak makan nasi anak-anak aku still boleh dapat minum susu lazz dan boleh cover sikit rasa lapar dan mengelak perut jadi pedih semasa diorang berpuasa.

Alhamdulillah mereka berjaya bertahan untuk berpuasa sepanjang hari tanpa sebarang rungutan dan tanpa masalah perut pedih.

FREE DELIVERY SAMPAI DEPAN PINTU RUMAH

Dah jadi kemestian setiap kali tiba Ramadhan aku akan standby stok Lazz susu kambing untuk bersahur. Tak Ramadhan pun aku ambik jugak Lazz susu kambing buat sarapan anak-anak ke sekolah. Lagipun Cinta adalah budak yang susah nak makan, tu sebab wajib ada Lazz susu kambing kat rumah untuk dia.

Packaging kali ni pun nampak lagi menarik dengan tema Omar & Hana. Pilihan kanak-kanak sungguh. Tapi pilihan isi dalamnya semestinya aku pilih Lazz Choco , Lazzcafe dan Lazz Kurma. Aku ambik set kombo Omar sebab lebih jimat.

2 hari sebelum Ramadhan aku dah start hubungi ejen yang berdekatan dengan aku. Janji nak hantar hari Ahad rupanya Sabtu malam Ahad ejen dah boleh hantar.

Bukan delivery jer cepat, tapi FREE DELIVERY tau walaupun beli sekotak pun katanya diorang akan hantar ke rumah tanpa caj. Dan bukan itu sahaja , ejen aku siap bagi aku Free Gift barang IKEA. Woww sangat ada ejen macam ni yang ada effort dan pandai beli jiwa kastemer.

bagus suami ejen ni , dia balik kerja terus gi delivery kat kastemer

Untuk sebarang pembelian Lazz susu kambing , korang boleh scroll kat website Lazz Susu Kambing , atau korang boleh hubungi terus ejen yang berhampiran dengan lokasi korang , lihat senarai nama ejen susu kambing Lazz.

Website : LAZZ Susu Kambing

Senarai Nama Ejen : Agen & Pengedar

Ejen Puchong : http://www.wasap.my/60142724522

Facebook : LAZZ Susu Kambing

Instagram : @lazzsusukambinghq

Selamat berpuasa semua !

Categorized in: