Pada suatu hari sewaktu aku tengah berkira-kira dan memikir beg apa yang sesuai dan pelbagai guna tiba-tiba kau dapat satu offer untuk memilih salah satu daripada ratusan koleksi beg dari Mizzue .

Tahu-tahu jerlah yer , Mizzue sememangnya jenama beg yang dikenali dan design dia boleh dikatakan semua cantik dan trendy .

Makan hari jugak nak memilih , akhirnya aku pilih…

.

.

.

.

.

.

Tadaaaaa ….ini dia beg Lyndia Taccariello .

Amacam ? nampak lawa tak ? yang penting beg ni sangat sesuai dengan aku . Nak bawak gi mana pun aku dah plan . Cuma aku rasa menyesal sikit lepas dah pilih bag nih….sebab aku menyesal ialah …

aku menyesal sebab lambat tahu yang bag ni memang sangat best !!!! 

Pelbagai Pilihan Bag Di Mizzue.My

Bagi aku kan , mana yang memang jenis pakai handbag pastu suka tukar-tukar fesyen handbag , aku cadangkan korang pilih dan beli segala mak nenek handbag kat satu platform sahaja . Memang banyak sebab aku pilih beg ni dari ratusan beg yang ada .

Dan kalau nak tahu jugak aku memang tak suka bag yang bersifat terlalu feminin sebab aku rasa macam tak sesuai dengan aku . #herherher

Ciri-ciri beg pilihan aku pertamanya mestilah design dia simple dan kedua mestilah boleh dipelbagaikan cara guna . Maksud aku beg tu kalau dibawa pergi ke manapun masih nampak cantik dan relevan untuk bergaya .

Di Mizzue ada pelbagai jenis beg dengan reka bentuk terkini untuk digayakan mengikut tema , majlis , identiti juga citarasa setiap pengguna seperti :

Jenis aku pulak , selagi boleh sumbat memang aku sumbat . Oleh kerana aku selalu bawak shopping bag sebab Selangor dah mulakan kempen tanpa beg plastik . Makanya , membawa beg berkapasiti luas sangat-sangat membantu dan dapat menyelamatkan keadaan tershopping tanpa sengaja .

Ciri-Ciri Backpack Lyndia Taccariello by Mizzue

Sebelum memilih dari ratusan beg yang ada aku baca ciri-ciri beg yang aku pilih . Risau oii kalau tersalah pilih . Butiran yang disertakan sangat lengkap dan terperinci buat aku yakin nak pilih beg Lyndia Taccariello .

Korang boleh baca sendiri juga untuk ciri lain dan apa yang korang kena tahu mengenai beg Lyndia Taccariello

The ‘Lyndia Taccariello’ backpack has a large capacity to store your travel necessaries, perfect for holiday, gym, work, dog walk and new adventures. Using hard-wearing durable canvas for heavy duty storage.

Plenty of room to keep your laptop, clothes and work documents safe and neat. Finished with two external side slip pockets ideal for a bottle of drink and an umbrella. The front pocket features a popper fastening for your daily essentials.

Refined with a branding logo at the front and a front pocket with popper closure. Topped with dual zip pulls, open up a roomy interior with two slip pocket and a zip pocket.

Offers two adjustable shoulder straps and two top handles. Fashioned with two-tone lining detail to add contrast and layer to the silhouette. Colour options: Green and Black.

Untuk aku ? warna hijau zaitun menjadi pilihan aku sebab nampak sejuk mata bila memandang . Warna-warna lain pun ada jugak , cantik-cantik belaka .

Berbaloi Untuk Dimiliki

Cara penggunaan beg Lyndia Taccariello juga boleh disandang belakang atau juga dijinjing . Memang boleh digunakan untuk situasi yang berat .

Satu hari tu aku nak keluar melepak sambil bawak laptop , tapi aku malas nak bawak beg berasingan . Disebabkan adanya beg Lyndia Taccariello dari Mizzue , hari tu aku senyum jer sambil sumbat laptop dan semua khazanah yang lain dalam satu beg . Ternyata berbaloi dapat memilikinya .

Hah dah berkenan ler tuuuu !! so korang nak tunggu apa lagi ? sementara ada offer baik punya cepat korang masuk ke laman web Mizzue dan buat pilihan bijak .

Website : MIZZUE.MY

Instagram : www.instagram.com/mizzuemy

Facebook : www.facebook.com/mizzuemy